Hoppa till innehåll

Integritetspolicy

Kristianstad Diesel & Hydraulik AB
Bromsaregatan 4
291 59 Kristianstad
044 – 28 20 90
info@kdhab.se

Välkommen att kontakta oss om du har frågor kring vår hantering av dina personuppgifter.


Insamling, användning och lagring av personuppgifter

1. Allmänt vid besök på kdhab.se

När du besöker vår webbplats överför du automatiskt uppgifter till vår webbserver via din webbläsare. Följande uppgifter registreras under en pågående anslutning mellan din webbläsare och vår webbserver:

  •   Datum och tidpunkt för ditt besök
  •   Webbläsare och operativsystem som används
  •   Information om demografi så som ålder, kön, språk och land

Ytterligare personuppgifter registreras endast när du frivilligt fyller i formulär, lägger beställning etc och därmed aktivt själv väljer att ställa denna information till vårt förfogande. De personuppgifter som du registrerar använder KDH för att bearbeta din beställning, besvara dina frågor och för att utveckla användarupplevelse och utbud på webbplatsen.

De uppgifter som lagras när du endast besöker kdhab.se vidarebefordras inte till tredje part.

2. Onlinebutik

När du besöker vår onlinebutik lagrar vi följande information:

a) Beställning
När du lägger en beställning via onlinebutiken begär vi in alla uppgifter som är nödvändiga för att ta emot och bearbeta beställningen, samt för att kunna kommunicera med dig och skapa faktura för betalning. För detta ändamål använder vi obligatoriska fält: ditt fullständiga namn, e-postadress och fakturaadress. Dessa uppgifter används enbart för att bearbeta din beställning.

b) Lagring av beställningsuppgifter
När du registrerar information i samband med en beställning lagras dina uppgifter så länge de behövs för att genomföra beställningen från order till leverans och i enlighet med de lagstiftade kraven på lagring av personuppgifter.

3. Kontaktformulär

Om du kontaktar oss via ett kontaktformulär på kdhab.se lagras uppgifterna som du har angivit för att ditt meddelande ska kunna besvaras av rätt person i vår organisation. De uppgifter som du anger i ett kontaktformulär används aldrig för andra syften som t.ex. marknadsföring.

4. Tävlingar på Facebook

Vid deltagande i tävling gives samtycke att registrera ditt namn och ditt svar i form av kommentaren du lämnar på tävlingens Facebook inlägg.

Informationen kommer endast användas för att Kristianstad Diesel och Hydrauliks tävlingsansvariga ska kunna bedöma en vinnare.

Denna information kommer vi inte spara eller använda när tävlingen är avslutad men allmänheten kommer fortfarande kunna se din kommentar på vår Facebook sida då inlägget kommer vara kvar där.

Vill du radera dina uppgifter från inlägget efter avslutad tävling så ansvarar personen i fråga för det själv.

§ 2 Dina rättigheter

1. Insyn

Du har när som helst rätt att få information om vilka uppgifter som lagrats om din person, varifrån de kommer och för vilket syfte uppgifterna bearbetas. För denna förfrågan kontaktar du oss på info@kdhab.se.

Behörig tillsynsmyndighet

Vid klagomål gällande användning av dina personuppgifter kan du även vända dig till:

Datainspektionen
Tel. 08-657 61 00
Mail datainspektionen@datainspektionen.se
Hemsida datainspektionen.se


Villkor

Dessa villkor gäller för webbsidan (https://www.kdhab.se) som ägs eller licensieras av Kristianstad Diesel & Hydraulik AB. Genom att använda webbsidorna accepterar du att all användning sker i enlighet med följande villkor. Kristianstad Diesel & Hydraulik AB förbehåller sig rätten att ändra villkoren från tid till annan. Kristianstad Disel & Hydraulik reserverar sig för eventuella skrivfel och andra eventuella felaktigheter hos det material som presenteras på våra webbsidor.